Ungdomsklubben

 

Vilsted friskoles ungdomsklub

 

Vilsted friskoles ungdomsklub er en klub for skolens elever i 6. – 9. klasse.

Det er et sted, hvor eleverne har mulighed for at mødes uden for skoletiden til hygge og sjovt samvær på tværs af klassetrinene.

Klubben har eksisteret i adskillige år, og det er hvert år skiftende frivillige forældre, som arrangerer klubaftenerne.

Et klub år består af 2 sæsoner – en efterårssæson og en forårssæson – og vi forsøger altid, at få sammensat et program med både hjemmeaftener på skolen og ture ud af huset, så der er lidt for enhver smag.

Når vi er hjemme på skolen, så er der mulighed for at deltage i forskellige boldspil, og f.eks kan der være arrangeret fremstilling af bolcher. Men har man bare lyst til at hygge og snakke med vennerne, så er der også altid mulighed for det. Til hjemmeaftenerne finder vi slikboden frem til lidt ekstra hygge.

Turene ud af huset kan f.eks gå til Ranum efterskole og FDF huset i Salling, som de gør i denne sæson, men det kan også være en skøjtetur til Aalborg eller et besøg hos f.eks TvNord eller en rundvisning i McDonalds’ køkken.

Som en hyggelig tradition slutter vi altid sæsonerne af med henholdsvis julefrokost med pakkespil og sommerafslutning med mulighed for overnatning.

Klubprogrammet er udleveret til eleverne i skolen, men kan også ses på klubbens facebookside. Priserne på de forskellige arrangementer står i klubprogrammet. Man kan vælge at betale pr. aften eller for hele sæsonen på én gang – det bestemmer man selv.

Eleverne er altid i trygge hænder, når de er i klubben. Der er altid min. 2 forældre tilstede ved klubaftenerne, men oftest flere, da vi forældre også synes, at det er lidt hyggeligt, sådan at arrangere noget sammen med eleverne 🙂

Som reglen så kan man bare møde op på skolen, til de klubaftener man har mulighed for/lyst til at deltage i. Enkelte gange vil der være tilmelding som f.eks til julefrokosten eller ture ud af huset, hvor vi skal arrangere kørsel.

Men følg endelig med på klubbens facebookside – Vilsted friskoles ungdomsklub – der vil der være informationer om klubaftener og evt. tilmeldinger. Man kan selvfølgelig også altid kontakte en af ”klubforældrene”.

Alle forældre er altid velkomne til at deltage i klubarbejdet, ligesom ideer til aktiviteter eller arrangementer fra elever og forældre også altid er velkomne.

Så kære elever…

..er I med på oplevelser og hygge, så snak med sidekammeraten og kom med i klub.

Jo flere vi er, jo sjovere… 🙂

 

Vi glæder os til vi ses!

 

Med venlig hilsen

”Klubforældrene”

Som lige pt er: Helle (Johanne’s mor), Laila (Maria S’ mor),

Gitte (Mads’ mor), Anni (Caroline g’s mor), Merete (Signe’s mor),

Christina (Noah’s mor) og Lisa (Laura’s mor)