Lejr

Det er vigtig for os at være sammen om andet end blot den daglige undervisning hjemme på skolen. Derfor prioriterer vi at tage på lejrtur hvert år, hvor eleverne har mulighed for at være sammen med hinanden på en anderledes måde, og der knyttes nye bånd.

Desuden oplever vi en stor fordel i, at lærer/elever er sammen på en anden måde og har tid til at hygge sig, lave bål, spille bold, synge, lege sammen mm. Når hverdagen igen truer, og man er tilbage i klasselokalet er disse oplevelser unikke at have med i bagagen.

Vi skiftes hvert andet år til hhv. at tage af sted hele skolen og hhv. at tage af sted med naboklassen i en mindre gruppe.

Uanset om det er i gruppen, eller om det er hele skolen der er af sted sammen, er lejrturen i høj grad med til at styrke vores sammenhold som skole.

Vi har som udgangspunkt en tommelfingerregel der siger, at de mindste elever er på tur i lokalområdet, de mellemste elever er et sted i Danmark, mens man som ”stor” enten i 8. eller 9. klasse kommer til udlandet.

Lejrturen er på 4-5 dage.